maanantai 20. helmikuuta 2012

20.2.2011

Sydäntalven eka suojasää, kasvihuoneen katolta tuli lumet rytinällä alas, eli kaato toimii. Kummasti tuo auringonpaiste saa mielen virkeäksi, ihan tekisi mieli mennä kaivamaan kylvöastiat esille kasvihuoneessa majailevan piirongin laatikosta.

2 kommenttia:

 1. Oi mitä ihanuuksia täältä löytyikään, olipa hyvä, että kävin selailemassa vahoja päivityksiä, ja löysin sun kommentin. Onko sulla kasvihuoneessa joku lämmitys, kun siellä on jo lämpöasteita? Aivan mahtavaa, kunhan viiniköynnös kasvaa isoksi, siitä tulee ihana.Kauniita kuvia jään mielelläni odottamaan uusia juttuja.
  Mukavaa viikon jatkoa sulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kannustavista kommenteista :D Mä olen tällänen alotteleva blogin pitäjä,olen seikkaillut toisten blogeja tutkimassa ja ihailemassa kuvia, viimein päätin tehdä omankin blogin. Kasvihuone on tosiaan viime toukokuun aikana rakennettu, aiemmin minulla oli Snap&Grown kasvihuone, mutta paitsi että se jäi kättelyssä pieneksi, niin puoliso toteutti viimekesänä omankin haaveensa ja rakensi autotallin sekä kunnon varastotilat, sen haaveen alle jäi suuri osa minun parinkymmenen vuoden aikana rakentamastani putarhasta sekä vanha kasvihuone, joten mies toteutti haaveissa olleen kasvihuoneen siitä hyvästä, että jouduin kaivamaan melkoisen osan puutarhaani ylös ja siirtämään toiseen paikkaan(mikä kirveli kyllä, kaikkea ei voinut pelastaa), no , uusi kasvihuone kyllä lohdutti. Kasvihuoneessa ei ole lämmitystä, vaan se on tosiaankin avoimellla ja aurinkoisella paikalla, sähköt kyllä on että rtarvittaessa voin myös pitää pakkasvahtia, mutta nuo pari keväistä auringon paistetta nosti lämpöa jo melko mukavasti, mistä seurasi huoli viiniköynnöksen suhtautumisesta moiseen nopeaan lämpötilan vaihteluun, jää nähtäväksi miten köynnös selviää. Uusia juttuja lupaan kyllä laittaa,siemenet odottelee multaan pääsemistä ja puutarha projekti jatkuu heti kun maa sulaa, suunnitelmia kyllä riittää :D

   Poista