tiistai 19. kesäkuuta 2012

Aaaapuuuvaa, katsoi minne tahansa niin silmiin osuu erilaisia projekteja, katseen pitäisi näin lomalla levätä kukkakimpussa, mutta sepä hakeutuukin kasvihuoneen sokkeliin joka pitäisi pinnoittaa kunhan päästään juhannuksesta..
Teresaruusut sekä kurjenmiekat  kukkivat innokkaasti, Teresoja mulla onkin kolme kappaletta, se on mun suosikkiruusu :D
Tähän mää rakennan viidakkoa, sillä periaatteella, että uima-allas ei näkyisi ollenkaan tielle eikä muutenkaan, ellei seiso vallan vieressä, ja ihan kohta ollaan tavoitteessa:D Harmi etten osaa ottaa kuvia kuten puutarhalehtien valokuvaajat, tuosta vihreästä sekasotkusta ei ota mitään selvää mitä siinä kasvaa, mutta ritilöissä on köynnöskuusamaa, aita on tehty kartiotuijista sekä  neljä tuijaa kasvaa erillään aidasta, kaksi timantti ja kaksi kartiotuijaa. valaisimen takana on riippaherne, taustalla syyshortensia, edessä keijuangervoa sekä jaloangervoa, niin ja Teresaruusu. Taustalla näkyy keskeneräinen paviljonki, ihan kohta se on valmis ja pääsen sitä "sisustelemaan", jos nyt jotenkin voi sisustamisesta puhua kun ei ole seiniä ympärillä :D


9 kommenttia:

 1. Kauniita ruusuja ja iiriksiä! Mullakin kummittelee mielessä lomalle ajoitetut maalaus-ja tapetointiprojektit -kivaa hommaa, kunhan vaan pääsee alkuun...

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä. Kyllä noista selvän saa. Laita joskus isompana kuvia, niin niistä saa selvän paremmin. Tosi kivojan noi ritilät ja köynnökset!

  VastaaPoista
 3. Voi vitsit kun teillä on upea piha! Pikkaisen kateeksi käy kun itselläni on vasta lapsen kengissä tämä puutarhan hoito :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiljaa hyvää tulee, piha ei kylläkään valmistu todennäkösesti koskaan, aina kun yhden paikan saa mieleiseen kuntoon siirtyy katse seuraavaan ;)

   Poista
 4. Ihanan kaunis ja värin kylläinen piha!!Saako kysyä mistä on uima-allas peräisin?
  Siitä haaveileva:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uima-allas on peräisin tuosta oman kylä allas-kaupasta, eli siitä K-kaupan vierestä Ärrää vastapäätä. Allaskaupan sijainti omassa kylässä on myös todennäköisesti syy siihen, että altaita taitaa olla keskimääräistä enemmän tässä kylässä kuin maalaiskylissä yleensä :) allas on saksalainen ja vanhin maahantuotu allas on jo reippaasti yli kolmekymppinen ja toim ii edelleen, eli voin suositella:)

   Poista
 5. Ihanaa on, ja just tuollaista rehevää ja täyttä joka paikassa, haikailee se, jonka piha on aavaa vielä. Ihana tuo teresaruusu, leviääkö paljon, tekeekö juurivesoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teresaruusu ei leviä vaan pysyy siis nätisti ruodussa, kasvaa melko nopsasti ja kukkii runsaasti eikä ole kovinkaan arka sateelle, kukat tuoksuvat ihanasti :D

   Poista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista