maanantai 9. heinäkuuta 2012

Salkoruusuja syynätessä alkoi tuntua siltä, että joku tuijottaa, ja niin tuijottikin, tontin virallinen kasvitarkastaja oli toimessaan huomannut oivan tarkkailupaikan :D
Black penny palkitsee kasvattajansa ihanina kukkamättäinä
Allas-alueen paviljonki alkaa olla valmis, päädyn koristeet ja ehkäpä harjakoriste puuttuvat vielä. Verhot suojaavat auringolta sekä hyttysiltä, laitoin pitkät verhot kolmelle seinälle, kuumimmalla puolelle missä on myös terassin kaide seinänä, laitoin valkoiset bambuverhot, ei huonompi idea vaikka itse sanonkin, tuolla on mukava loikoilla penkillä ja lepuuttaa koipea samalla kun lukee, lukee ja lukeeeeee, muuta tässä ei oikeen voi tehdäkkään ennenkun saa varausluvan kintulle ja kevyemmän lasikuitukipsin takaisi, laittoivat leikatessa oikean painavan kipsimötikän jonka alla on varmanan ainakin 50 raatia lämmintä kun ulkona on lähemmäs kolmekymmentä, jotta jos tämä ei kasvata kärsivällisyyttä niin ei sitten mikään.

3 kommenttia:

  1. ToivottAvasti jalkasi voi jo paremmin, onhan nyt jo viikonloppu. Kauniilta näyttää katos, jonka suojissa on varmaan näillä epävarmoilla keleillä ihana köllötellä lukemassa. Rentoa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pikkuhiljaa jalka paranee, välillä on yhtä tuskaa ja sitten taas parempi, ehkäpä se siitäå syyskuun puolella iloksi muuttuu :)

      Poista