tiistai 17. huhtikuuta 2012
Peltimaniaa ja orkidean välttelyä

Taisin tässä kerran mainita peltimaniastani, no, parantumista ei ole havaittavissa,kävi nimittäin niin, että käväisin tänään  Prismassa ostamassa metsän, (tai no, puoli metsää, toinen puoli pitää hakea huomenna kun ei kärryyn kerralla mahtunut kaikki tarvittavat puut). Ohimennen tulin ihan vaan pikkaisen vilkaisseeksi ,että mitä kivaa uutta olisi tarjolla ja OIH, siinä se tuijotti minua vetoavasti..nimitäin peltinen kukko, ja pakkohan se oli mukaan ottaa enkä kadu yhtään :)

Peltistä kukkoa en siis pysty vastustamaan, mutta jotakin sellaista löytyy kyllä mitä en vaan saa hankittua, nimittäin orkidea, minä ihailen ja pyörittelen toinentoistaan upeampia orkideoja kaupassa, mutta en vaan saa sellaista ostettua, aina laitan takaisin hyllylle ja mietin , että joku toinen kerta, ehkä joku muu väri sittenkin, mutta aina jää siis hankkimatta. Toivoa kuitenkin on, sillä huushollista löyty kyllä orkidea, sellainen polyesterimaan ihm,e, joka ei vaadi hoitoa, että ehkä joskus sitten se oikeakin versio

Päivän ihastelun kohde oli tete-narsissit, jotka kukkivat urheasti säätiloista huolimatta, myös idänsinililjat sekä helmililjat ovat ryhtyneet kukkimaan, niin, ja tienvarressa pilkottavat iloisen keltaisina kevään airuet eli leskenlehdet, eli kyllä se kevät on jo täällä :)

5 kommenttia:

 1. Hei tänne kasvun ihmeisiin :) Tulinpas sitten vastavierailulle ja jäänpä samantien lukijaksesikin...

  Nämä puutarhablogit kiehtovat!

  VastaaPoista
 2. Komea kukko.
  Mulla on kans tuollainen orkidea joka on aina täydessä kukassa ;)
  on niin helppo hoitoinen etten taida sitä oikeeaan vaihtaakkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kukon kelpaa tepastella kauniissa puutarhassasi on muuten tosi hyvännäköinen!
   Muistan itsekkin aikoinani ennen ensimmäistä orkidean ostostani samoin ajatelmin, mutta nyt niitä on jo muutamia tullut hankittua ja ovat erittäin
   helppohoitoisia valoa ja vettä!

   Kauniita aurinkoisia päiviä sinulle:)

   Poista
 3. Mäkin tykkään noista peltisistä koristeista varsinkin puutarhassa. Se on jännä miten puutarhaan on tarjolla tosi mauttomia koristeita vuodesta vuoteen, vaikka kivojakin on tarjolla... Tuo kukko asettuu varmasti mukavasti aloilleen. Laitahan kuvia kesällä, siitä mihin se päätyy.

  VastaaPoista