tiistai 15. toukokuuta 2012

Voihan elämän kevät

Kevät on ollut niin kiireinen, etten ole edes tänne blogiin ehtinyt kurkistaa. No, kiire stoppasi viime perjantaina kun selkä napsahti totaalisesti lukkoon, tässä sitä sitten kärvistellän kipulääkkeiden voimilla. Kyllä on vaikeaa  kun ei voi tehdä mitään ja puutarha kutsuu hoitajaansa, mutta ehkä tämä tästä iloksi muuttuu vielä, ja jos ei niin kohta alkaa kuitenkin kesäloma  :) 
Kasvihuoneessa on jo hyvinkin kesäiset tunnelmat, ja aremmatkin kesäkukat viihtyy siellä mainiosta. Taas annoin  periksi kiusaukselle kun törmäsin tuollaiseen hauskaan kukkapalloon, laitoin sen sisälle amppelin ja aattelin, että vaihdan siihen sitten jonkunlaisen useamman kukan asetelman kesäksi, mutta äly hoi, mitenkäs minä nyt  muka tuon  edellisen poistan kun se riiviö on kasvaa suhauttanut itsensä läpi jokaisesta kiemuraisesta ja koristeellisestä rakosesta oikeen perusteellisesti, höh???
Kesä on julistettu viimeinkin alkaneeksi, pääskystäkin varmempi merkkin on se kun tuo limusiini lähtee liikenteeseen vihonviimein  koristamasta pihaa, mutta kaikkeen  se ihmisen silmä tottuu, toimittaahan tuo hyvin pensasaidan virkaa kun itse aidassa ei ole vielä lehtiä :D


4 kommenttia:

 1. Tosi ihana pallo, nyt vaan täytyy ihastella nykyistä kukkaa :))

  VastaaPoista
 2. Somahan tuo pallon on tuollaisenakin! Aika upea "pensasaita", kelpaa sitä katsella... Toivottavasti selkä tulee pian kuntoon :)

  VastaaPoista
 3. Mahottoman hyvin kyllä natsaa tuo limo kasvihuoneen kylykeen :)

  VastaaPoista
 4. Juu, limo palasi taas pihaan seuraavaa reissua oottelemaan. Pitää aatella positiivisesti, valkonen sopii hyvin miljööseen, voishan se olla pinkkikin ;)

  VastaaPoista