lauantai 11. elokuuta 2012

Niin se kesä kääntyy syksyyn, illat hämärtyy ja syksyn kukat kukkivat.Jalka on edelleen kipsissä ja välillä mieli on musta kun kuvan auringonkukka.Mustien kukkien kukinta onnistuikin tänäkesänä ihan kybällä, on sitä sitten aikaa piisannutkin ihasteluun kun muutakaan ei voi.On tässä elossa ollut tosin mahtavan kivojakin juttuja, mennä viikolla sain ihastella ihan omasta ikkunasta kuinka ammattilaiset hoitaa homman kotiin.Tämän kesän suunnitelmiin kuului nääs  viimekesänä tehdyn pihatien viimeistely, koskapa suunnitelmat muuttuivat, niin puoliso palkkasi ammattilaiset hommiin, niin on komiat reunakiveykset että silmä lepää. Moinen suoritus omin voimin olisikin vienyt kuukaudenpäivät vähintäänkin, nyt se onnistu kahdessa työpäivässä ja jälki on upeaa.Maanantaina pihafirman jengi tulee vielä hiukan jatkamaan, istuttavat pari puuta ja alottavat takapihan homman niin, että mun on siitä sitten ensikeväänä hyvä jatkaa suunnitelman toteuttamista, tänäsyksynä en edes oleta että tällä koivella kaivetaan mitäänSyksyn merkki on sekin, että Caddy palaa Hesaan suuntautuneelta kesäretkeltä kotikulmille. Raato oli vuokralla kaljaa mainostamassa :D ja ohessa kuva siitä, miltä se näyttää nykytilassa ja vieressä alkuperäinen valkonen kuosi. Hesalaiset kerto että kyseessä on "vintage-auto", jahas, aina oppii uutta, täälläpäin näitä "lauluautoja" lojuu jokatoisen tallin perällä, joillakin pihoilla useitakin, mutta nyt me tyhmät maalaisjuntit tiedämme, että ne onkin siis vintage-autoja. Tämä Vintage-auto muuttanee ensikesänä väriään joko alkuperäiseen valkoiseen tahi klassiseen pastelliturkoosiin jahka äijät ehtii, talven se viettää tallissa pukilla täyshuollossa ja pientä verhoilun uusimistakin olisi luvassa.
 

4 kommenttia:

 1. Noo- elämä opettaa hiljaa kulkemaan;) Kukat kukkii kauniisti ja auto on komea. Nauti elämästä, ota kirja ja lasi kuohuvaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tainnut tässä kesän aikana lukea puoli kirjastoa, päälle useamman vuosikerran verran puutarhalehtiä ja sisustuslehtiä, eli kerrankin on ollut aikaa lueskella kaikessa rauhassa.Ensiviikolla on välituomion päivä kun otetaan jalasta kuvat ja päätetään että joko saisi varausluvan kintulle, jos sen saan niin sitten otan lasin kuohuvaa,saatanpa ottaa jopa toisenkin lasillisen :D
   Kyllä tuo elämä on just niin arvaamatonta ettei koskaan tiedä yhtä henkäystä edemmäs mitä tapahtuu, välillä se opettaa kulkemaan hiljaa ja välillä se vetää sanattomaksi ja onpa tuo lyönyt suurilla suruilla maahankin niin perusteellisesti että on tuntunut että tästä ei voi nousta, mutta aina on silti noustu.Toisaalta elämä on antanut roppakaupalla aihetta iloon, on perhe, suku, ystävät, maallista mammonaa ja työtä,paljon on kauneuttakin ympärillä kun vaan katsoo, toisinaan sitä on vaan hiukan vaikeampi huomata.Mulle tämä liikkumattomuus on ihan kauhiaa kun oon enempi tekijä kun kokija, ja toisaalta saattaa pitää paikkansa että hoitajat on itse huonoimpia potilaita, mutta etiäpäin sano mummo lumessa, kyllä tämä asia tästä edistynee :D

   Poista
 2. Kaunis auringonkukka! No ensikeväänä pääset taas touhuamaan pihalla... välillä pitää ottaa vähän rauhallisemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvatin ekan kerran mustia auringonkukkia, ja ovat kyllä varsin upeita, niiden lehdetkin on tosi nättejä, laitan kyllä ensikeväänäkin näitä itämään :)

   Poista