lauantai 25. elokuuta 2012

Ulkona on jo selkeästi syksyn tuntu, aamukasteessa hiippailin keppeineni puutarhassa ja totesin, että tarttis tehrä jotakin. Pitää kutsua joku lapsista hätiin työntelemään kottikärriä kun raivaan kesäkukat pois ja kitken muutaman penkin sekä kerään siemenkotia. Eli kepillinen ja kädetön elo jatkuu edelleen, ensi viikolla pitäisi päästä ylimääräsistä  ruuveista eroon, saapi nähdä miten pysyy luut sitten kasassa.
Balleriinan tutut päättivät nekin viimein kukkia, aion kokeilla niiden talvetusta nyt kun  viimeinkin on siihen hyvät tilat.
Pihalla kukkii tällähetkellä harmaamalvikit sekä syyshortensiat, Teresaruusut ja neilikkaruusut sekä tietysti hanhikit  kolmessa värissä, eli vaikka mieli tekisiki laittaa iki-ihania pallokrysanteemeja astioihin, niin en ole varma onko se reilua perhettä kohtaan joka ne joutuu kuitenkin kastelemaan ja hoitamaan :(
Nettiseikkailujen harrastamiseen on ollut runsaasti aikaa, ja totesin tyttäreni olevan oikeassa, kauneimmat puutarhapatsaat ja koristeet löytää tilaamalla ulkomailta, nuoripari harrastaakin tuota tilailua huusholliinsa melko runsaasti ja onnistuneesti, tuotteiden laatu on hyvää ja hinta huokeampi kun suomessa, myös valikoima on täysin erilainen ja huomattavasti runsaampi. Olen etsinyt puutarhaan siroja, satumaisia ja kauniita patsaita, ja tuolla netissä oli mm.ihania keijukais patsaita pilvinpimein, ainoa ongelma onkin nyt tuo valinnan vaikeus, muta onhan tässä aikaa miettiä mitä tilailisi sitten ensikesää varten :)
 
 

6 kommenttia:

 1. Ihana patsas! Minäkin pidän juuri tuollaisista herkistä jutuista. Viitsitkös vinkata muutaman osoiteen mistä tuontyylisiä löytää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paikkoja on todella runsaasti, eli mieleiset läydät kun laitat hakuu "garden statues" ja kuvahaku, sieltä sitten ryhdyt seikkailemaan mieleisten mallien perässä paikkoihin mitkä niitä myyvät :)

   Poista
 2. Onpa kaunis ja ihanan siro patsas! Jotain tämäntyylistä voisin itsekin haluta;)

  VastaaPoista
 3. Tarja T, laitoin sinulle tunnustuksen omaan blogiini, sillä pidän paljon kuvistasi ja jutuistasi blogissasi. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, käyn vilkaisemassa, nyt on tullut vähemmän päivitettyä tätä blogia kun tuo aika menee jalkaa kuntouttaessa, mutta lähipäivinä aion laittaa tänne kesän kuvasatoa :)

   Poista