lauantai 8. joulukuuta 2012

Oikeesti meinasin perustaa leivontablogin, mutta hei, miksei nuo hiton tekstit ole ymmärrettävässä muodossa(lue SUOMEKSI), mikä on favicon tai gadget tai atribution????? :O  voiko olla enää älyttömämpi systeemi, murr..no, ehkä muokkaan sitä profiilia sitten kun jaksan, nyt ei vois mitkään kikkailusanat paljon vähempää kiinnostaa. Eli sokerijutut tulee edelleen tänne kunnes siirryn joulukoristeluun ja remontin kuvaukseen, mikä onkin juttu sinänsä, näin joulun alla onkin varsi mukavaa hyppiä juuri tasoitetun lattian yli ja silleen, tuskin valmistuu jouluksi vaikka piti...
Kohta onkin aika siirtyä sokerijutuista suolaisiin ja joululeivonnaisiin, niissä ei tosin ole haastetta kun pysytään perinteisissä ja ne syntyy vaikka silmät ummessa, mutta tänäviikonloppuna vielä teen loput koristeet mitä tilauksessa on sekä parit omat jutut. Aamulla tein sokeriprinsessan, yksi ruuhkavauvoista on siis vielä vailla asusteita, kai mää sen jossain välissä tekasen :)


 

2 kommenttia:

  1. Empäs ole koskaan nähänyt hienompaa...Uskomattoman upia, oikia veistos. Voisinkin tilata sinulta isännän muotokuvan kakun päälle kun hällä parin kuukauven päästä viiskymppiset :)

    VastaaPoista
  2. Nää ristiäis -ja kukka-aiheet on lähinnä mun juttuja, muotokuvaa en ole koskaan yrittäny , mutta jos etsit netistä esim. Leipurin putiikki taikka Bake and Party nettimyymälät,niin saat tilattua vaikkapa syötävän vakokuvan miehestä, se saattas olla hieno ylläri :)

    VastaaPoista