tiistai 4. joulukuuta 2012

Oi ihana joulunaika alkaa tästä! Meidän tiellä  aloitetaan Joulun odotus perinteisesti sytyttämällä koko tien pituudelta roihut klo. 17.00 aina ensimmäisenä adventtina, myös pihat ja talot puetaan juhlavalaistukseen, omaksi sekä kanssaihmisten iloksi, tapahtuma on saanut valtaisan suosion ja kerää runsaasti yleisöä ilman mainostamista. Roihuja oli tänävuonna 250 kappaletta :)
Jääkukkia kasvihuoneen ikkunassa
Kasvihuone juhlavalaistuksessa, kuva on vaan sanoisinko hieman tärähtänyt :D

 Sokerileipurin hommat jatkuu ja sokerivauva osastolla on pientä ruuhkaa, tässä kolme  uunituoretta vauvaa , kunhan kuivahtavat niin saavat vaatetta päälle ym. asiaankuuluvia härpäkkeitä :) Tänään pitäisi valmistaa lisää valkeita joulutähtiä, punaisia ruusunmarjoja sekä lumihiutaleita sokerimassasta, niin että mukavaa puuhaa tiedossa  :D

4 kommenttia:

 1. Noista sokerivauvoista tuppaa tulemaan persoonallisuuksia, tummatukka nukkuu tyytyväisenä naama peruslukemilla, sen oikealla puolella oleva on hieman sen näköinen että olisi juuri heräilemässä ja tuo alakuvan vauva se rupeaa selkeästi kohta kitisemään :D

  VastaaPoista
 2. Ei kai kukaan raaski syödä noita? Hienoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä niitä taida kukaan syödä vaikka voisikin :D Nämä on saavuttaneet suosiota varmaankin siksi, että niistä saa taiteiltua ihan toiveiden mukaisia ja ainutkertaisia, ja lisäksi kakun muut koristeet saa ikäänkuin samaa sarjaa olevana.

   Poista
 3. Kiva traditio valaista ympäristö kaikkien iloksi. Kasvihuonelyhty on upea. Ihania vauvoja, todella taitavasti muotoiltu.

  VastaaPoista