keskiviikko 28. marraskuuta 2012

OHO!
Onpas aikaa vierähtänyt viime visiitistä täällä blogin puolella. Kesä meni keikkuen, sananmukaisesti kipsi koivessa, nyt on koipea kuntoutettu urakalla ja porukalla ja homma jatkuu. Sairaslomalla on vierähtänyt vaivaset viisi kuukautta, joulukun alusta palaan työmaalle kevenetyllä työajalla testaamaan miten muijan käy. Täytyy sanoa, että on ollut tuskien taival.Kaikkea ajanvietettä on pitänyt keksiä, ensin luin kirjaston läpi, sitten opetin koiran tanssimaan, pyörähtämään ja läppäämän yläfemmat (vai ei vanha koira muka opi uusia temppuja :D ), seuraavaksi fiksasin Cadillacia, se vasta onkin mielenkiintosta puuhaa, ja viimosin villitys on sokerimassojen ja marsipaanien kanssa läträily, tämä vanha harastus tuli yhtäkkiä mieleen ja nyt oon ihan koukussa taas. Leipomukset jatkuu, alla kuvia kaikensortin puuhista ;)


 Vasemmalla koristeita synttärikakkuun ja oikealla joulunajan leivonnaisiin joulutähtiä, joulujuttuja teen vielä lisää, punaisia joulutähtiä sekä lumihiutaleita olis vielä tarkoitus väsäillä. 


                                   Pikkukukkia ennen helmiäsikäsittelyä


 
3D vauva ristiäiskakkuunSeuraavaksi laitankin sitten joulufiilistelyjä tänne, mukavasti oli aamulla maa valkea ja mietteet suuntaa adventtivaloihin, kotikujalle onkin jo melkoinen "kilpavarustelu" ko. aiheesta alkanut :D
6 kommenttia:

 1. Tanssiva koira, joka läpää yläfemmat :D, ei ole kotona olo mennyt ihan hukkaan! Kauniita koristeita, vauvelin muotoiluun on varmaan mennyt aikaa.

  VastaaPoista
 2. Eihän tässä ole mitään muuta ollutkaan kun aikaa :) Oikeesti meni ehkä semmoset kolme tuntia taikinamassan värjäyksineen kaikkineen.

  VastaaPoista
 3. Ei oo todellista! Miten ihmeessä osaat taikoa tuollaisia taideteoksia marsipaanista? Upeita! Meidän köllöttelevä haukku siirtyi pilvenreunalle maanantaina. Rapsuttele koiraasi minunkin edestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka surullista, lemmikit kun on perheenjäseniä niin kyllä se poismeno saa mielen matalaksi.

   Poista
 4. Kiva kuulla, että koipi paranee :) Kakunkoristeet on ihania! Oletko itseoppinut koristelija?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, olen ihan ite oppinut ja kokoajan opin lisää. On tätä tullut harrastettua aiemminkin joskus kauan sitten, nyt vaan ykskaks jotakin kakkublogia lukiessa tuli mieleen taas alottaa uudelleen :)

   Poista