keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tulipa aloitettua ensimmäinen vapaapäivä tehokkaasti, kasvihuone on nyt  valmis kevättä varten, vielä kun odottaa pari viikkoa voikin  laittaa sipulikukkia ja siemeniä kasvamaan oikeen urakalla !


Kasvihuoneessa talven viettänyt muratti oli yllättäen alkanut tekemän lehtiä, poistin sen rinnalta Callunan ja laitoin tilalle narsisseja, vielä kun asettelee muutaman pääsiäismunan tai tipusen niin on koristelu palmusunnuntaiksi tehty.

4 kommenttia:

 1. Kivan näköinen asetelma! Keiju näyttää haaveilevan kesästä...

  VastaaPoista
 2. Jokohan kaikilla on jo narsisseja portailla tai muissa asetelmissa.. Minulla ei. Saa nähdä ehtiiköhän siinä pääsiäiskukkahommien tohinassa tehdä itselle mitään pääsiäiskoristusta. Ohraruohotkin on kylvämättä, vaikka niitä ajattelin jo kauan sitten laittaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä näy ainakaan meidän naapurustossa narsisseja, jouluvaloja kyllä on edelleenkin.Mä taidan olla vaan niin hätänen kevään odottaja, ja alkoi ne talviset Callunat ja havut kyllästyttää niin laittelin narsisseja vähän jokapaikkaan, ja ajattelin laittaa vielä pikkasen lisääkin, kukkia ei voi olla koskaan liikaa :)

   Poista