lauantai 17. maaliskuuta 2012


Tulipa käytyä tyttären kanssa shoppailemassa, ja niinhän siinä taas kävi, että mentiin ihan vaan hieman ihailemaan ja katsomaan, että löytyisikö jotakin ihan pientä piristystä keväiseen kotiin, ja löytyihän sitä. Kyllä se niin on,että immeinen menee ihan sekasin kun astuu ylikylän ihanaan kukka/lahjatavara myymälään, mukaan tarttui sitten nämä kukat sekä muutama muukin ihanuus .
Ja voihan ilo ja autuus, aamulla huomasin, että muutama chili lisää  on itänyt, sekä jännityksellä odotetut ballerinan tutut osoittavat viimein heräämisen merkkejä, eikun lisää siemeniä multaa!!
Miniä kokelaan kanssa tutkittiin eilen varastossa olevia siemenpusseja, laitettiin sitten likoon salkoruusun siemeniä ja kohta laitan ne multiin, sitten taas odotellaan. Kyllä tämä kevään odotus on mukavaa aikaa :D
Uusia lukijoitakin on tänne blogiin ilmestynyt, lämpimästi tervetuloa :)

2 kommenttia:

  1. Voiiih,miten kauniita, bellikset on aivan mahtavia..kaunis asetelma, kyllä ymmärrän että vähemmästäkin menee sekaisin, kukkakaupassakin. Tytär aina sanoikin mulle, että se ei jaksa lähtee mun kanssa shoppailemaan, kun kuitenkin loppuviimeiksi mennään kukkakauppaan ja sieltä ei pääse pois millään.Hih..
    Mukavaa viikonloppua sulle, sie vaan..

    VastaaPoista
  2. Kukkaosastolle tai siemenhyllylle ei kannattaisi ollenkaan eksyä... Mullakin jo monta pussia kukansiemeniä odottaa kylvämistä, mutta aina vaan uusia olisi saatava. Yritän ajatella, ettei kaikkea tarvitse kokeilla tänä kesänä... Tosi ihania kukkia ja purkkeja olet löytänyt!

    VastaaPoista